Real Attribution Modellen

Real Attribution is ontwikkeld om adverteerders de volledige controle te geven over hun campagnes. Het zorgt voor optimale resultaten met een eerlijke commissie voor alle publishers in het conversiepad. Of ze nu initiator, assist of converter zijn. Door middel van de vijf attributiemodellen of een custom model in te stellen kan de adverteerder bepalen welke waarde hij toekent aan welk touchpoint.

Laatste Touchpoint

Laatste Touchpoint

Het traditionele, laatste-touchpoint-krijgt-alles-model. Volledig te personaliseren door uitzonderingen te maken voor specifieke sites.
Eerste Touchpoint

Eerste Touchpoint

Eerste-touchpoint-krijgt-alles. Zeer bruikbaar wanneer je je wilt focussen op het generen van meer verkeer en meer naamsbekendheid bij publishers met een groot bereik. Een geweldige strategie voor opkomende merken.
Lineair Model

Lineair Model

Een model dat al uw publishers gelijk beloont. Ideaal wanneer uw campagne gefocust is op het verkrijgen van zoveel mogelijk interactie met uw klant in het totale aankoop proces.

Time Decay

Time Decay

Met dit model krijgen touchpoints dichter bij de conversie een groter deel van de commissie. Vaak de eerste keuze voor adverteerders met prijsgevoelige producten en adverteerders die uit zijn op korte-termijn-aankopen.
Position Based

Position Based

Een goed model voor het waarderen van publishers die consumenten introduceren bij uw merk en publishers die ze verleiden tot een conversie. Geschikt voor campagnes met een langer besluitvormingsproces.
Custom Model

Custom Model

Creëer uw eigen custom model. Zo bepaalt u welke elementen voor u belangrijk zijn. Van marktsegment tot type site of categorie, u kunt uw model volledig tweaken inclusief exceptions en inzet van eigen kanalen.

Een krachtig Custom Model

Ken waarde toe aan componenten die belangrijk voor u zijn en creëer een op maat gemaakt model. Een krachtige oplossing die het mogelijk maakt om waarde toe te kennen aan individuele site types of categorieën, afhankelijk van de inzet van de publisher. Het definiëren van elementen en hun waarde draagt bij aan het bereiken van uw campagne doelstellingen.

Position

Time-Decay
Linear
Position Based

Position element

Door het Position element in te zetten, worden publishers met een deel van de totale commissie beloond voor hun initiërende, converterende en assisterende rol in de uiteindelijke transactie.

Type

Blogs
Price Comparision
Content
Voucher
Cashback

Type element

Het site type element draagt een deel van de commissie af aan het type sites die meer invloed hebben. Zo kunt u een bepaald type site meer prioriteit geven dan andere, zonder dat u publishers uitsluit.

Category

Fashion
Travel
News
Financial
Other

Category element

Creëer een aantrekkelijk model voor publishers die uw specifieke doelgroep bereiken, door meer gewicht toe te kennen aan deze publishers.

Een typische customer journey

Tijdens de customer journey bezoeken consumenten verschillende websites. Alle betrokken publishers worden nu eerlijk beloond, wat resulteert in meer promotie en een hoger rendement.

Nieuwe kanalen, meer opbrengst

Bij performance marketing is de betrokkenheid van de publisher een belangrijke factor. Helaas geldt daarbij het laatste-touchpoint-krijgt-alles-model. Tot nu! Het toekennen van commissies aan verschillende touchpoints is een revolutie binnen Affiliate Marketing. Doordat meer publishers een deel van de commissie ontvangen, neemt uw naamsbekendheid toe.

Meer resultaat

Dankzij attributie stijgt de ROI van publishers, waardoor zij meer verkeer en dus conversies naar uw campagnes zullen sturen.

Eerlijk delen

Waardeer alle publishers die zich inzetten voor een transactie. Ze investeren veel in het genereren van transacties en Real Attribution verzekert ze van een gezonde ROI.

Toegevoegde waarde

U heeft de volledige controle over uw eCPC door specifieke categorieën, posities, kanalen in te zetten en waarde toe te kennen.

Volledig transparant

Verbeter uw attributiemodel zoveel mogelijk door verschillende elementen op te nemen zonder dat uw transparantie verloren gaat. Voor zowel de adverteerder als de publisher.

Industrieën

Het is tijd voor Travel

Meerdere publishers spelen een belangrijke rol bij bepaalde customer journeys vanaf de initiële oriëntatiefase tot en met het uiteindelijke boeken van de reis.
Download Brochure

Waardering in Service

Geen industrie vereist meer informatie dan de services sector. Consumenten spenderen veel tijd op zoek naar de juiste informatie  waarop ze hun beslissing nemen.
Download Brochure

Laten we het hebben over Telecom

Telecom adverteerders kunnen nu affiliates selecteren met de mogelijkheid om vroeg in de oriëntatiefase klanten te bereiken en hen te belonen.
Download Brochure

De beste ervaring in Shopping

Van mode tot huishoudelijke apparaten, er zijn veel publishers die een reeks van producten aanbieden. Beloon publishers voor hun inspanningen om consumenten te informeren en te motiveren.
Download Brochure

Vertrouwen in Finance

Een groot aantal financiële producten moet de klant goed informeren om hun vertrouwen te winnen. Dit gebeurt vaak door het inzetten van reviews en e-mail wat deel uitmaakt van het aankoopproces.
Download Brochure

Bureaus

Wilt u hoogwaardige prestaties leveren voor de merken die u vertegenwoordigt? Real Attribution geeft adverteerders de mogelijkheid om de elementen die voor hen het belangrijkst zijn, in te stellen om zo meer inkomsten te genereren.
Get in touch!

Let’s get started

Bepaal uw doelen en bepaal uw model
Vergroot het belang van publishers die in specifieke categorieën vallen, door hun positie in het attributiemodel te betrekken. Werk met uw accountmanager om het attributiemodel te bepalen dat perfect past bij uw doelen.
Communiceer en genereer meer bereik
Als uw model is bepaald en u klaar bent om te beginnen, moet u ervoor zorgen dat uw publishers zijn geïnformeerd. U hebt een echt concurrentie voordeel! Uitgevers die u belangrijk achten, zien hun ROI snel groeien. Zorg ervoor dat ze op de hoogte zijn en alles geven voor het beste resultaat.
Monitor en optimaliseer

TradeTracker stelt u in staat om uw attributiemodel te optimaliseren met interessante nieuwe elementen. Zoals de mogelijkheid om CPC- of CPM-componenten toe te voegen aan geselecteerde publishers. Zo kunt u de prestaties van uw campagne optimaliseren.

Klaar voor de revolutie?